logo
logo
logo
Импресум - Vecer.mk

Информативен портал со дневни информации е во Топ 10 македонски информативни портали уште од 2004 година до денес.

Vecer.mk не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, кои се генерираат преку Facebook, Twitter и други. За нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.

 • Главен и одговорен уредник:
 • Ивона Талевска
 • Уредници:
 • Александра Тимковска
 • Александар Трајановски
 • Сара Максимовска
 • Ивана Павловска
 • Систем администратор:
 • Nebula.mk
 • Менаџер на проектот:

  Драган Павловиќ Латас
 • Правен застапник: Адвокатска канцеларија Анита Бегова
 • Издавач: MAKSMEDIA LTD DOOEL Skopje
 • Vecer.mk е дел од MAKSMEDIA GROUP Skopje: Vecer.mk, Vesti.mk и Vesnik.com
 • [email protected], Member of IAB Macedonia
logo

Vecer.mk е прв македонски информативен портал, основан во 2004 година.

2004-2024 © Вечер, сите права задржани

Сите содржини и објави на vecer.mk се авторско право на редакцијата. Делумно или целосно преземање не е дозволено.

Develop & Design MAKSMEDIA LTD Skopje Copyright © 2004-2024. Vecer.mk